Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Alegeri în PNL Constanța la final de săptămână! Cine vrea să-i conducă pe liberalii din Consiliul Local Municipal?

ro

14 Jun, 2021 12:46 3265 Marime text
  • Alegeri în organizația municipală a PNL Constanța
  • La ZIUA LIVE, Septimiu Bourceanu vorbește despre  mandatul cu care va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale
  • Discutăm despre  subiectul întreținerea spațiilor verzi de către asociațiile de proprietari, care a creat noi tensiuni în cadrul Coaliției PNL - USR PLUS din cadrul Consiliului Local Municipal

Liberalii constănţeni au stabilit în şedinţă de Birou Permanent Judeţean calendarul alegerilor interne.

Conducerea organizației municipale a PNL Constanţa va fi aleasă în conferință de alegeri, sâmbătă, 19 iunie.

În prezent, filiala este condusă interimar de senatorul Septimiu Bourceanu.

Marți, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, senatorul Septimiu Bourceanu vorbește despre scrutinul de sâmbătă, dar și despre mandatul cu care va candida pentru funcția de președinte al organizației municipale.

Și tot la ZIUA LIVE, discutăm despre  subiectul întreținerea spațiilor verzi de către asociațiile de proprietari, care a creat noi tensiuni în cadrul Coaliției PNL - USR PLUS din cadrul Consiliului Local Municipal.






ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii