Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

ro

14 Oct, 2021 13:41 2046 Marime text


Invitatul ediției din 15 octombrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“ este George Niculescu, un liberal din Constanța care, în doar cinci ani, de la membru simplu al partidului, a devenit consilier județean PNL, prefect al județului, candidat la Parlamentul României și, acum, secretar de stat in Ministerul Energiei.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
 
Până să ajungă în guvernul premierului Florin Cîțu, liberalul constănțean și-a desfășurat activitatea politică numai in opoziție. PSD i-a făcut zile fripte și nu poate uita. Mai ales în perioada în care era prefect și gestiona problema repatrierii românilor care au fost carantinați pe litoral, fiind acuzat de social-democrați că va infecta județul cu noul coronavirus.
La emisiunea „ZIUA-n amiaza mare“, George Niculescu va scoate în evidență, în principal, contribuția sa la rezolvarea crizei energetice de la noi.
Va oferi detalii despre compensările acordate consumatorilor pentru plata facturilor la energia electrică și la gaze naturale.
În acest context, nu va uita să reamintească faptul că, atunci când era la putere, PSD-ul a intervenit „în mod brutal“, modificând legile care au afectat exploatarea resurselor energetice ale României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii