Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa vine la ZIUA LIVE. Traversăm al treilea val al pandemiei, vom intra din nou în carantină?

ro

15 Mar, 2021 13:43 4847 Marime text


Interviu LIVE marți, 16 martie de la ora 16.30, cu Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa.

Temele pe care le vom aborda în această discuție:
  • Municipiul Constanța și alte opt localități se află în scenariul roșu;
  • Aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu cum se desfășoară campania de vaccinare la nivelul județului dar și ce șanse există ca începutul lunii aprilie să găsească UAT-uri din județul Constanța în carantină,
  • Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa va face o trecere în revistă a situației pe care o traversăm.


Municipiul Constanța și alte opt localități se află în scenariul roșu după ce rata de incidență a trecut de 3 la mia de locuitori.
Potrivit hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în această perioadă sunt interzise funcționarea sălilor de spectacole, a cinematografelor, a teatrelor și a altor instituții de acest gen iar localurile sunt închise la interior. La finalul perioadei,  în funcție de rata de incidență care va exista la momentul respectiv, se vor lua și alte măsuri.

În ceea ce privește școlile, elevii din ciclul primar și preșcolarii vor continua să meargă fizic la ore, iar pentru clasele terminale de gimnaziu și liceu se permite prezența în sălile de curs a maximum jumătate de clasă.

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa va face, marți, 16 martie de la ora 16.30  la ZIUA Live, o trecere în revistă a situației pe care o traversăm.

Aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu cum se desfășoară campania de vaccinare la nivelul județului dar și ce șanse există ca începutul lunii aprilie să găsească UAT-uri din județul Constanța în carantină.

La ZIUA LIVE discutăm și despre legalitatea actelor emise de autoritățile publice locale din județ, despre localitățile în care nu au fost numiți încă viceprimari sau unde Consiliile Locale nu funcționează din cauza tensiunilor politice.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii