Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii „boboci“ din PNL și PSD Constanța, la „ZIUA-n amiaza mare“

ro

04 Nov, 2021 16:00 2200 Marime text
  • Invitații ediției de vineri, 5 noiembrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“, sunt cei mai tineri reprezentanți ai județului Constanța în Parlamentul României: senatorul PNL Septimiu Bourceanu și deputatul PSD Lucian Lungoci.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Și-au început activitatea politică din vreme, fiecare în partidul pe care l-a preferat, ca membri ai organizațiilor de tineret. Odată cu experiența politică, în funcție de accederea partidelor lor la guvernare, liberalul Septimiu Bourceanu și social democratul Lucian Lungoci au acumulat și experiență managerială, fiind numiți directori în instituții publice. Potrivit rapoartelor de activitate, pare că amândoi au avut succes. La un moment dat, au fost și „colegi” într-o alianță politică de răsunet. Alianță pe care, acum, unii dintre politicienii celor două partide ar dori-o reactivată. La „Ziua-n amiaza mare”, cei doi invitați vor vorbi despre primul lor an de activitate în Parlamentul României, despre modul în care au reprezentant Constanța în acest for. Cât de activi au fost. Având în vedere că, în PSD și PNL Constanța, au funcții importante, Lucian Lungoci și Septimiu Bourceanu vor fi invitați să facă o radiografie a actualei situații politice, pe fondul crizei guvernamentale, crizei sanitare și, nu în ultimul rând, energetice.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii