Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Manea, președintele sindicatului SANITAS Constanța, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

ro

07 Oct, 2021 15:15 2688 Marime text
  • Invitatul ediției din 8 octombrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare” este Nicolae Manea, președintele sindicatului SANITAS Constanța.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Cunoscutul lider conduce un sindicat puternic, reprezentând interesele  cadrelor medicale din toate categoriile profesionale din sănătate, asistență socială și medicină școlară.
 
SANITAS Constanța este o organizație sindicală ai cărei membri își strigă, de multe ori, drepturile în holurile spitalelor sau chiar în stradă. Ultimul protest al SANITAS, în fața Guvernului, de săptămâna trecută, a avut și reprezentanți de la Constanța. Pe lângă inechitățile salariale și lupta sisifică pentru combaterea pandemiei COVID, protestatarii au atras atenția Guvernului că nu are o strategie reală pentru rezolvarea problemei infrastructurii învechite a spitalelor.
 
În contextul tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, unde șapte pacienți au fost răpuși de un incendiu izbucnit la Terapia Intensivă, vom discuta, cu Nicolae Manea, despre condițiile riscante în care lucrează cadrele medicale din unitățile sanitare și de asistență socială din județul Constanța, despre sacrificiile făcute, și neobservate, pentru vindecarea pacienților.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii