Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu, fost director al Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

ro

30 Sep, 2021 12:37 3156 Marime text
  • Invitatul ediției din 1 octombrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare” este Horia Constantinescu, fost director interimar al Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
 
Deși în ultima perioadă a fost invitatul presei pe subiecte legate de activitatea sa din Primăria Constanța, Horia Constantinescu vine la „ZIUA-n amiaza mare“ în postura, de acum, de fost director interimar al Direcției de Servicii Publice a instituției.
 
Nu a promovat examenul pentru obținerea funcției de director general, deși a candidat singur. Putea rămâne în primărie, dar a preferat să își dea demisia. Cu toate astea, susține că „a fost o onoare” pentru el că a lucrat alături de primarul Vergil Chițac și de echipa acestuia.
 
De la 1 octombrie, ziua în care ne vedem la „ZIUA-n amiaza mare“, Horia Constantinescu se întoarce la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului, spune el.
 
Vom încerca să aflăm de la invitat cum a reușit să deranjeze „liniștea anumitor grupuri de interese“, dar și pe constănțeni, cu modul lui abrupt de a se adresa celor care ar fi încălcat normele bunului simț.
 
Vom afla cum a reușit el, după zece luni de activitate în primărie, să „mănânce administrație publică pe pâine“ și vom încerca să obținem răspunsuri la multe alte întrebări, având în vedere că „știe cu se mănâncă viața“ și nu are nimic de ascuns.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii