Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Bărhălescu - vicepreședintele ANAT Sud-Est, invitat la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

09 Sep, 2021 16:18 2298 Marime text

 
Invitatul ediției din 10 septembrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare” este Cristian Bărhălescu.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Cristian Bărhălescu este vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor  de Turism din România (ANAT), zona Sud-Est, fiind un apreciat cunoscător al industriei ospitalității de la noi.
 
Cristian Bărhălescu „vinde“ turism. De ani de zile, vinde vacanțe în România și în orice destinație turistică din lumea largă. Experiența sa îndelungată în acest domeniu, cât și modul în care reușește să explice importanța turismului l-au transformat, firesc, într-un consultant de ale cărui opinii se ține seamă. A fost, de aceea, și membru al guvernului, răspunzând de turismul românesc pentru o scurtă perioadă.
 
Vicepreședintele ANAT Sud-Est va vorbi, printre altele, despre sezonul estival 2021 pe litoralul românesc, și nu numai, despre turiștii români și străini, despre modul în care autoritățile noastre au sprijinit sau nu turismul autohton. Despre turism, în general, și despre serviciile turistice, în contextul pandemiei, evident.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii