Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce-și dorește o campioană constănțeană de sărbători

ro

31 Dec, 2014 00:00 2813 Marime text


După ce în 2012 a învins jucătoare de top 6 și a rămas în istorie drept prima europeancă dintr-o finală de Campionat Mondial la tenis de masă, Eliza Samara a obținut mai recent rezultate și clasări deosebite la Jocurile Olimpice. Ea este o constănțeancă veritabilă cu care comunitatea locală se mândrește, iar în rândurile următoare ne va povesti despre cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Pentru mine Crăciunul înseamnă  a fi cu cei dragi, familie și prieteni, de a aduce puțină bucurie în inimile celor dragi făcându-le cadouri, dându-i și celui de la colțul străzii o bucățică de pâine, dulciuri, orice gustare. Trebuie să fim mai buni, dar nu în ultimul rând de a-mi aduce aminte de nașterea lui Iisus.

Cum îți petreci anul acesta vacanța de iarnă?

Sărbătorile de iarnă le-am petrecut alături de familie, de prieteni, de colegi. M-am bucurat enorm că pot fi acasă de Crăciun, având în vedere că nu am fost de aproximativ 7 - 8 ani în Constanța de sărbători. Pot spune că am profitat din plin.

O campioană este greu de mulțumit, așadar cum a reușit Moș Crăciun să te surprindă de această dată?

Un sportiv mereu e nemulțumit, nemulțumit în sensul că vrea mai mult și mai mult, însă pentru mine a fost suficient că am putut fi acasă!
Mi-am reîncărcat bateriile, vin după o operație la genunchi și pofta de joc e mai mare!

Care sunt obiectivele pentru 2015?

Obiectivele mele pentru 2015 ar fi multe. Sper să fiu sănătoasă, să nu mă mai accidentez, să am putere de muncă, ca să pot îndeplini obiectivele.
Am un 2015 foarte aglomerat. Începând din luna ianuarie Cupa Mondială pe echipe, semifinala tur-retur de Cupa Campionilor cu echipa mea de club Fenerbahce, Campionatul Mondial, European, unde vreau să iau medalii cât mai strălucitoare. Gândul meu este la RIO 2016.

Ce le transmiți cititorilor?

Aș vrea să le transmit tuturor constănțenilor să aibă un 2015 strălucit, plin de bucurii, să fie sănătoși și să fie alături de noi, sportivii. Nu vă vom dezamăgi!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii