Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce pași ar trebui să urmeze patronii de bordeluri, dacă s-ar legaliza prostituția în România?

ro

20 Jul, 2013 10:56 2580 Marime text
Sunt împotriva legalizării prostituției, exclusiv din motive morale și religioase, acestea fiindu-mi de ajuns. De aceea sunt insensibil la orice alt fel de argument în favoarea unei asemenea legi și pot privi cu detașare desfășurarea lucrurilor. Așa că, m-am gândit să încropesc aici câteva idei, despre această legalizare. Textul de mai jos poate părea indecent; chiar este.

1. Selectarea CV-urilor
În momentul în care casele de toleranță vor deveni legale, el vor trebui să își angajeze lucrătoare. Cum le vor găsi? Cel mai probabil prin organizarea unui stand la târgurile de job-uri și prin afișarea posturilor disponibile la AJOFM. În ce privește procedura tehnică de angajare, ea va urma tiparul clasic. Doamnele în căutare de loc de muncă vor depune, în primă fază, un CV care va menționa în mod obligatoriu experiența profesională, la ce alte bordeluri au mai lucrat, ce abilități mai speciale au în practicarea meseriei și recomandări de la foști clienți. Rămâne la latitudinea angajatorului dacă preferă pe cele cu un CV (experiență) mai consistent sau novice dornice să învețe repede. Următoarea etapă este cea a interviului, cel mai des oral, și a unei probe teoretice și practice.

2. Plata cu ora
În momentul semnării contractului individual de muncă, este de preferat să fie clarificate cîteva aspecte, în primul rând salarizarea. (…)

Citiți articolul integral pe:  info-sud-est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii