Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Waldy Com Sales & Logistics SRL, în dizolvare, anunță că va ridica un bloc în zona Pinguin din Mamaia

ro

14 Jul, 2018 00:00 3101 Marime text
Refalex Star SPRL, lichidator judiciar, a anunțat că va solicita de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, pentru Waldy Com Sales & Logistics SRL, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor care vizează un imobil de opt etaje, realizat în stațiunea Mamaia.
 
Mai exact, este vorba de „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru «Construire imobil D+P+5-8 etaje cu destinația de hotel-apartament cu 11 unități locative și împrejmuire teren»“. Investiția va fi realizată în Bazinul Hidrografic Litoral - Constanța, stațiunea Mamaia, zona Pinguin, careu D, lot 7, 8 și 9. Această investiție este nouă. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz. „Ca rezultat al procesului de producție, vor rezulta ape uzate: menajeră și pluvială, ce se vor evacua în rețeaua publică de canalizare, după ce au fost epurate prin separator de hidrocarburi“, se arată în anunțul publicat de Refalex Star SPRL.

Waldy Com Sales & Logistics SRL, în datele Registrului Comerțului 

Înființată în anul 2009, firma are sediul social în satul Sudiţi, comuna Poşta Câlnău, județul Buzău. Capitalul social subscris, de 2.200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 220.000 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Voiculescu Cristina Amelia, născută pe 25.04.1965, și Voiculescu Adrian, născut pe 09.07.1964, fiecare cu 50% din capitalul social. Refalex Star SPRL, reprezentată prin Angelo Florian, este lichidator judiciar. Waldy Com Sales & Logistics SRL se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. În prezent, societatea este în dizolvare, este sub incidenţa Legii nr. 85/2006.
 
Voiculescu Cristina Amelia mai este asociată în alte firme radiate: Ultra-Com Trading SRL, Unic Distribution & Logistics SRL, Valmi Invest SRL, Waldy Com SRL.
 
La rândul său, numele lui Voiculescu Adrian apare în Activ Transport Service SRL, Alco Impex Service SRL, European Management Center SRL, GUD SRL, SC Imex SRL, Quantum Computers SRL, Unic Contab Business SRL, Waldy Com SRL.
 
Citește și:
 
Bunul aparţine Waldy Com Sales & Logistics SRL Un teren intravilan, situat în Mamaia, se vinde cu peste un milion de euro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii