Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea să ridice un bloc pe strada Oneşti Simona Halep, obligată de Primăria Constanţa să elaboreze un PUZ

ro

07 Dec, 2015 00:00 3402 Marime text


Constănţeanca Simona Halep s-a pus pe investiţii imobiliare. Pe data de 4 decembrie, a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de Urbanism nr. 4229, cu obiectul „Construire imobil D+P+2E locuinţă individuală“.
 
În document se precizează însă că „nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru funcţiunea de locuinţă colectivă, deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (destinaţii admise). Oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice aprobate poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii nr 350/2002 privind amenajarea teritoriului și urbanismului“.
 
Imobilul care face obiectul acestui certificat de urbanism urmează să fie ridicat pe strada Onești nr. 11-11A. Actul eliberat de autoritatea publică locală este valabil până pe 4 decembrie 2017.
 
Reamintim că, de la începutul anului, Simona Halep a mai obţinut de la Primăria Constanţa două certificate de urbanism. Unul pentru desfiinţarea unor imobile la parter, compuse din trei corpuri de clădire, cu o suprafaţă de 192,48 mp, iar celălalt pentru alipirea a două loturi, în suprafaţă de 337 mp, respectiv 326 mp (rezultând o suprafaţă compactă de 663 mp), amplasate pe strada Oneşti nr. 11 şi nr 11A din Constanţa. De asemenea, în luna mai a anului în curs, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de Urbanism numărul 1573 pe numele Simonei Halep, care intenţionează să construiască pe strada Chiliei (fostă Mihail Achile) nr. 23 din Constanţa o locuinţă D+P+1E. Documentul a fost eliberat pentru organizarea de şantier şi împrejmuirea terenului.
 
Amintim că Simona Halep mai deţine un teren în municipiul Constanţa, în zona Spitalului Militar, dobândit după ce sportiva a primit titlul de Cetăţean de onoare al Constanţei. Terenul din această zonă are suprafaţa de 480,79 mp.

Citeşte şi

S-a apucat de treabă: Simona Halep se aşază la casa ei, la Constanţa

Teren în zona Spitalului Militar Constanţa: Simona Halep, vecină cu jazzman-ul Harry Tavitian şi cu handbaliştii Laurenţiu Toma şi Rudi Stănescu (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii