Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vincenzo Castellano, soţul oficial al Antoniei, la mâna APM Constanţa

ro

06 Jul, 2016 00:00 5142 Marime text
 

Societatea Vincast Invest SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa autorizaţie de mediu pentru restaurantul amplasat în staţiunea Mamaia, zona 1, subsectorul 4. Persoanele interesate pot depune eventuale contestaţii sau sugestii la sediul APM Constanţa din strada Unirii nr. 23.
 
Amintim că, în luna mai, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a solicitat autorităţilor constănţene un certificat de urbanism pentru SC Vincast Invest SRL, în vederea realizării unor investiţii pe plaja din staţiunea Mamaia, zona 1, subsector 1.

Despre Vincast Invest SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Vincast Invest SRL a fost înfiinţată în anul 2009 şi îşi desfăşoară activitatea în sectorul 5 din Bucureşti, strada Nicolae Tomescu nr. 8. Firma are un capital social, integral vărsat, în valoare de 1.000 de lei, constituit din 100 de părţi sociale. Vincast Invest SRL are doi asociaţi: SC Bambu Tei SRL, în calitate de asociat persoană juridică, cu un aport la capital de 40 de lei şi respectiv cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%, şi cetăţeanul italian Vincenzo Castellano, în calitate de asociat persoană fizică, născut la data de 5 iunie 1987, în Castellammare di Sta, Italia, cu un aport la capital de 960 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 96%.
 
Conform codificării CAEN, activitatea principală a societăţii Vincast Invest SRL este bazată pe „restaurante“. Despre Vincenzo Castellano se ştie că este soţul cântăreţei Antonia, de care încă nu a reuşit să divorţeze oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii