Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vilă turistică de trei etaje, ridicată în Mamaia Nord de SC Manex Royal Group SRL

ro

16 Aug, 2017 00:00 2466 Marime text
SC Manex Royal Group SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Construire vilă turistică D+P+2e-3e retras şi împrejmuire“, imobil care va fi amenajat în oraşul Năvodari, Mamaia Nord, strada D26 nr. 6B.
 
Terenul a fost obţinut prin contractul de constituire a dreptului de superficie nr. 637/15.06.2017, are o suprafaţă totală de 626 mp si este situat în zona Mamaia Nord, Năvodari. Terenul nu este împrejmuit şi dispune de următoarele reţele de utilităţi: alimentare cu apă, energie electrică, gaze naturale.
 
Se va amenaja pe lângă construcţia propusă un spaţiu verde în suprafaţă de 100 mp, reprezentând un procent de 16% din suprafaţa terenului. Accesul în incintă se realizează direct din strada D26. Clădirea propusă are următoarele caracteristici: regim de înălţime -P+2E-3E retras, cadre din beton armat şi închideri din zidărie BCA; planşeu din beton armat peste parter şi etaje; acoperiş tip terasă necirculabilă.
 
Structura de rezistenţă a construcţiei va fi realizată în cadre din beton armat şi închideri din zidărie BCA. Sistemul de fundare va fi tip radier armat. Construcţia va fi protejată în exterior cu un trotuar, separat de peretele exterior prin intermediul unui dop de bitum de etanşare. Închiderile exterioare se vor izola cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Conform PUZ-ului aprobat prin hotărârea de Consiliu Local Năvodari nr. 69/12.05.2004, terenul este situat în intravilanul oraşului Năvodari. 

Manex Royal Group SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2010, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicoleta Iuliana Manole, născută pe 6.12.1974, în municipiul Constanţa, este asociat unic. Administratorul firmei, care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, este Gabriel Odică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii