Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța, răspuns negativ de la primărie. Voia bloc de locuințe

ro

05 Oct, 2021 00:00 2273 Marime text
  • Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța, a solicitat un document de urbanism de la primărie
  • Municipalitatea nu i-a permis să supraetajeze clădirea din Mamaia
 
Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța, a solicitat eliberarea unui certificat de urbanism de la Primăria Constanța, prim firma Ambrosiana SRL, pentru o investiție în stațiunea Mamaia, zona Perla.
 
Prin CU 3070, din 4 octombrie 2021, Ambrosiana SRL a solicitat consolidarea spațiului comercial de la parter, existent și etajarea cu 3 etaje – locuințe colective. Municipalitatea a respins cererea constănțeanului, „întrucât nu se încadrează în funcțiunea stabilită conform planului de Reglementări Urbanistice -structuri de primire turistică cu funcțiuni de cazare turism (hoteluri, hoteluri-apartament, moteluri, vile turistice, pensiuni turistice sau alte structuri de cazare turistică)”.
 
Amintim că municipalitatea a eliberat Certificatul de Urbanism cu nr. 200 din data de 19 ianuarie 2021, pentru Vasile Cîju, aferent investiției imobiliare de pe bulevardul Mamaia, zona Dolce Vita, pentru construire imobil P+1E cu funcțiunea de alimentație publică.
 
Vasile Cîju, fostul şef al Administraţiei Pieţelor din Constanţa, a mai avut investiții imobiliare alături de firma Ambrosiana SRL. În 2018, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un bloc de două etaje pe care îl va ridica în staţiunea Mamaia, zona Cazinoului.
 
Ambrosiana SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Societatea a fost înființată în anul 2001, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Oborlui, nr. 45. Asociat unic și administratorul firmei este Vasile Cîju. În anul 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 205.942 lei, cu un profit de 355.809 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și:
 
Fostul șef de la Administrația Piețelor din Constanța ridică un imobil în Mamaia

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii