Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Upgrade pentru localul cu specific turcesc Oz Demir din zona Gării Restaurant cu… loc de rugăciune, în Constanţa

ro

15 Jul, 2016 00:00 5678 Marime text
 

Lord Demir SRL a decis să modifice investiţia imobiliară realizată pe stradă Labirint nr. 16. Adresa, din apropierea Autogării Constanţa, adăposteşte astăzi restaurantul cu specific turcesc Oz Demir.
 
După ce, pe dată de 12 aprilie, au obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de Urbanism nr. 1204 pentru „Modificare proiect autorizat conform AC 1181/31.07.2014 «Reconfigurare imobil P (corp C2) şi imobil S+P+1E (corp C1) şi amenajare unitară în restaurant, montare firma» - conform HCL nr. 80/31.03.2011, în supraetajare parţială cu un nivel în limita a 20% din suprafaţă desfăşurată, conform Legii 50/29.07.1991, şi recompartimentare, remodelare faţada şi firma“, valabil până la dată de 12 aprilie 2018, investitorii au ajuns cu proiectul şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Astăzi, Comisia de Analiză Tehnică dezbate memoriul de prezentare a proiectului, avizul de mediu fiind necesar pentru obţinerea ulterioară a autorizaţiei de construire. După reamenajarea propusă de investitori, localul va fi configurat astfel: la subsol vor fi amenajate camera hidrofor, un grup sanitar, magazii, dar îşi va găsi locul şi o centrală termică cu tiraj forţat. La parter, spaţiul va fi configurat astfel: vestibul, hol, lift pentru clienţi, cameră de rugăciune, casa scării, grup sanitar pentru clienţi, bucătărie, ascensor pentru preparate, alte două magazii, cameră frigorifică, vestiar pentru angajaţi, cameră de duş, cuptor pentru pregătire preparate şi un depozit. În bucătărie se desfăşoară întreaga pregătire a tuturor preparatelor comandate de clienţi şi preluate de ospătari. Comenzile sunt preluate prin staţie cu circuit închis, iar preparatele sunt trimise cu ajutorul liftului.

Citeşte şi Restaurantul Oz Demir, bucătărie turcească într-o atmosferă orientală (galerie foto)

La primul etaj vor fi amenajate salonul-restaurant, un separeu, un bar şi va fi rezervat locul şi pentru casa scării, liftul pentru clienţi şi ascensorul pentru preparate. La cel de-al doilea etaj va fi amenajat un alt salon-restaurant, deasupra căruia se va amenaja o terasă acoperită, unde clienţii vor putea ajunge cu liftul. Accesul clienţilor se va face în continuare din faţă, dinspre latura sudică.
 
Potrivit datelor la zi de la Registrul Comerţului, firma Lord Demir, înfiinţată în anul 2002, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Labirint. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Demir Mustafa, născut în 1957 în Bingol, Turcia. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi specifice restaurantelor“.
 
În anul 2014, potrivit date-financiare.ro, Lord Demir SRL a avut un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 27.890 de lei şi un profit net de zero lei. Mustafa Demir mai apare ca asociat în Demir Bingol SRL (certificat de înmatriculare nepreschimbat în termenul legal), Oz Demir Gara SRL şi Ozdemir Restaurant SRL (radiată). Alături de el, în Oz Demir Gala mai este asociat şi Erhan Demir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii