Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unidoos Para la Musica SRL vrea să facă o vilă, în Năvodari, cu bani de la Uniunea Europeană (document)

ro

08 Feb, 2017 00:00 1698 Marime text
Unidoos Para la Musica SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Construire vilă turistică S+P+1e, fosă septică, împrejmuire teren“, amplasamentul propus fiind în oraşul Năvodari, Mamaia Sat, strada M17, parcela A 166/47/7, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Potrivit proiectului, se doreşte amenajarea unei vile turistice cu trei stele, sprijin financiar de la Uniunea Europeană, POR 2014-2020, Axa 2, Prioritatea de Investiţii 2.1.A. Terenul propus pentru realizarea investiţiei se află în intravilanul oraşului Năvodari, zona Mamaia Sat, aparţinându-i Anei Popişteanu, teren notat cu superficie în favoarea SC Unidoos Para la Musica SRL, conform convenţiei de construire - drept de superficie. Suprafaţa terenului este de 540 mp. Vila turistică va cuprinde cinci camere de 12 mp, pentru două persoane, cu baie aferentă. Pe proprietate va fi amenajată o parcare înierbată de şase locuri, realizată din pavele prefabricate de beton. În clădire va fi instalată o centrală termică pe combustibil gazos, care va furniza agentul termic. De asemenea, se va monta un sistem de panouri solare, care asigură în sezonul cald necesarul de apă caldă menajeră.

Despre Unidoos Para La Musica SRL

Firma a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Lotus nr. 6. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Adriana Androne, născută pe 17.04.1959, în Constanţa. Unidoos Para La Musica SRL desfăşoară activităţi recreative şi distractive.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul depus la APM Constanţa de Unidoos Para la Musica SRL.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii