Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru edificarea unui magazin Penny în Valu lui Traian

ro

24 Nov, 2020 00:00 1601 Marime text
 
  • APM Constanța a dat avizul de mediu pentru ridicarea magazinului Penny Market în Valu lui Traian
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectului de ridicare a unui magazine Penny în localitatea Valu lui Traian.
 
Astfel s-a decis următoarele: „construire magazin ”Penny Market” și magazin cu produse din carne și brânzeturi parter, accesuri auto, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și parcare, totem publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, montare post trafo, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Valu lui Traian, str. Calea Dobrogei, nr.34, titular fiind Boor Branko-Flaming.
 
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că în urmă cu un an de zile, în noiembrie 2019, a fost depusă cererea pentru eliberarea acordului de mediu pentru ridicarea unui magazine Penny în Valu lui Traian.
 
Citește și

Supermarket nou în Valu lui Traian. Despre ce lanț comercial cunoscut este vorba

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii