Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou spital privat în Constanţa. Cine sunt investitorii şi ce au solicitat de la APM (document)

ro

02 Aug, 2017 00:00 8003 Marime text
Opremi Medfarm SRL şi Romtextil SA au solicitat acord de mediu de la APM Constanţa în vederea demarării proiectului „PUZ pentru zona delimitată de strada Pasajului, bulevardul Aurel Vlaicu şi bulevardul I.C. Brătianu“. Suprafaţa terenului studiat este de 9.847,71 mp. Pe acest teren, cei doi beneficiari intenţionează să ridice un spital privat.
 
Obiectivul este situat în apropierea nodului de circulaţie cu legătură spre ieşirea din oraş spre vest, spre zona centrală, spre cartierele din sudul oraşului, zona industrială şi spre staţiunea Mamaia. Teritoriul se învecinează astfel: la nord cu bulevardul Aurel Vlaicu şi o staţie de alimentare cu carburanţi la autovehicule; la sud cu bulevardul l.C. Bratianu; la est cu bulevardul Aurel Vlaicu şi cu locuinţe individuale; la vest cu strada Pasajului şi cimitir uman.
 
În prezent, terenul propus pentru amplasarea investiţiei este liber de construcţii. Potrivit documentaţiei, terenul care generează PUZ-ul se află în zona de reglementare ZVR 1A, adică spaţii verzi cu acces limitat, parcuri, grădini publice, scuaruri şi fâşii plantate publice. Prin PUZ, beneficiarul doreşte să completeze lista serviciilor cu cele pentru sănătate, reglementând modul de construire corespunzător.
 
Investiţia propusă (spital privat) răspunde cerinţelor investitorului. Principala categorie de intervenţie va fi legată de reglementarea funcţiunilor pentru o suprafaţă de circa 10.585 mp, crearea condiţiilor de amplasare a funcţiunilor principale şi secundare, reglementarea condiţiilor de amplasare şi a regimului de înălţime. 

Despre Opremi Medfarm SRL 

Cu sediul social în municipiul Craiova, firma a fost înfiinţată în anul 2008. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din zece părţi sociale. Firma este controlată de Marian Ruslan Oprescu, născut pe 21.06.1959, în Hunedoara, cu 10% din capitalul social, şi Mircea Gabriel Victor Oprescu, născut pe 8.05.1962, în Hunedoara, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marian Ruslan Oprescu. Opremi Medfarm SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

Romtextil SA, în datele Registrului Comerţului  

Firma a fost înmatriculată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 3.277.920 de lei, integral vărsat, este compus din 327.792 de acţiuni. Firma este deţinută de Isa Susli, născut în Şirvan, Turcia, cu 85,56% din capitalul social, Mehmet Suzgu, născut în Şirvan, Turcia, cu 5% din capitalul social, Yasin Susli, născut în Şirvan, Turcia, cu 4,68% din capitalul social, şi Omer Susli, născut la 18.05.1964, în Şirvan, Turcia, cu 4,76% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „pregătirea fibrelor şi filarea fibrelor textile“, este Marius Grigorie, născut în Medgidia. În anul 2014, societatea cu 430 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 70.059.868 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta actele depuse de cele două societăţi la APM Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii