Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou PUD a fost lansat în dezbatere publică Se dorește extinderea unei construcții situate pe strada Petru Vulcan din Constanța

ro

13 Apr, 2021 00:00 2089 Marime text
  • Municipalitatea a publicat un nou anunț de consultare asupra propunerilor preliminare de elaborare Plan Urbanistic de Detaliu
  • Publicul este invitat să transmită observații asupra documentale disponibile online pe site-ul primăriei municipiului Constanța la Serviciul Strategii și Planificare Urbană, până la 24.04.2021
  • Obiectul general al investiției constă în realizarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona studiată, în vederea extinderii construcției existente parter cu încă două etaje pe strada Petru Vulcan nr.81


Municipalitatea a publicat un nou anunț de consultare asupra propunerilor preliminare de elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru strada Petru Vulcan nr.81.
Beneficiarii PUD-ului sunt Ovidiu Iacob și Rodica Versavia.

Elaborator este biroul individual de arhitectură Roxana Mărculescu.
Publicul este invitat să transmită observații asupra documentale disponibile online pe site-ul primăriei municipiului Constanța la Serviciul Strategii și Planificare Urbană, până la 24.04.2021.
Observațiile pot fi transmise prin email: primarie@primaria-constanta.ro sau la Centrul de Informare Cetateni,din incinta City ParkMall.

Potrivit proiectului, obiectul general al investiției constă în realizarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona studiată, în vederea extinderii construcției existente parter cu încă două etaje.
Realizarea planului urbanistic de detaliu este necesară deoarece terenul este poziționat pe colț, la intersecția străzilor Petru Vulcan și Ion Adam.

Suprafața amplasamentului ce a generat PUD este de 101mp din acte și 104mp din măsuratori, vezi secțiunea "documente". Pe amplasament există o construcție parter cu suprafața de 49mp, locuință individuală, ce se va menține, se va reconfigura și se va extinde pe înălțime.

Documentaţia de urbanism PUD avizată şi aprobată de către Consiliul local al municipiului Constanţa conform prevederilor legale în vigoare, va deveni instrumentul de reglementare urbanistică al Primăriei Municipiului Constanţa în activitatea de gestionare a spaţiului construit din zona studiată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii