Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou hotel va fi ridicat în Vama Veche! Investiția depusă la Mediu

ro

21 Apr, 2022 00:00 2099 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ridicării unei clădiri de tip hotelier în Vama Veche.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil de tip hotelier S+P+1E, imprejmuire teren si organizare de santier”, amplasat în județul Constanța, Comuna Limanu, satul Vama Veche, str. Midiei (Parcela A 467/40,39/1). Titular al proiectului este Vama Veche 4You Resort SRL.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, județul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13, şi la adresa titularului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
 
Despre societatea Vama Veche 4You Resort SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în Vama Veche, comuna Limanu, pe strada Falezei. Asociați în firmă sunt Marius Vasile Bărbat, care deține 98% și Claudia Vasilica Bărbat, cu o cotă parte de 2%. Administratorul firmei este Emel Șerban. În anul 2020, firma a raportat 10 salariați, cu o cifră de afaceri de 2.380.195 lei, cu un profit de 327.077 lei. Ca puncte de lucru, societatea are următoarele raportări: un punct de lucru pe strada Greenport, Mangalia, stațiunea Saturn, un punct de lucru pe strada Falezei nr. 3, Vama Veche, un sector de plajă Vama Veche (subsector 16), un punct de lucru pe strada Midiei din Vama Veche – Hotel Laguna și un punct de lucru în Vama Veche, pe strada Falezei – Restaurant Corsaru.

Conform Confidas.ro, Marius Bărbat mai este asociat în La Prova SRL și la Rentaplace SRL. Claudia Bărbat mai este asociat în firmele Argo Capital SRL, Sere Vama Veche SRL, Tuvlad Performance SRL și la Wind Factory SRL. Emel Șerban este administrator Rentaplace SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Vama Veche 4You Resort SRL investește pe malul Lacului Siutghiol din Constanța

 
 
                                   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii