Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un investitor doreşte rezolvarea problemelor din zona Faleză Nord Constanţa. Cere actualizarea PUZ-ului (document)

ro

10 Jul, 2019 00:00 3686 Marime text
Mihai Valentin Florin a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa documentaţia pentru elaborarea avizului de mediu necesar actualizării Planului Urbanistic Zonal, în temeiul deciziei civile nr. 622/ca/19.09.2016, pentru modificarea reglementarilor urbanistice aprobate pentru zona delimitată de str. Prelungirea Ion Raţiu, plajă şi aleile carosabile din faţa blocurilor PA6A, PA4, PA3 şi PA2.
 
Suprafaţa terenului studiat este de 26.920 mp, iar suprafaţa terenului care a generat PUZ-ul este de 500 mp. Pe suprafaţa terenului studiat se află 7 construcţii rezidenţiale şi un grup de garaje. Dintre cele rezidenţiale, 4 sunt blocuri de locuinţe colective, cu 5 sau 8 niveluri, fără spaţii comerciale la parter, construite în 1980. Celelalte trei clădiri sunt locuinţe individuale, construite în perioada 2005-2010, aflate în stare foarte bună. Garajele sunt într-o stare precară.
 
Amplasamentul se află în cartierul Faleză Nord, în capătul străzii Ion Raţiu. Obiectul lucrării constă în aprofundarea şi rezolvarea complexă a problemelor funcţionale şi de circulaţie în zonă. Reglementările din planurile urbanistice aprobate anterior nu sunt aplicabile situaţiei existente şi trebuie actualizate.
 
Aspectele importante subliniate de iniţiator sunt necesitatea organizării circulaţiei carosabile având în vedere creşterea traficului în zonă şi asigurarea unor legături corespunzătoare cu subzonele funcţionale ale teritoriului studiat, inclusiv cu celelalte zone ale oraşului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii