Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil de cinci etaje va fi ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa

ro

08 Apr, 2019 00:00 2456 Marime text
Alexio Star Development Sun SRL va ridica un imobil de cinci etaje în municipiul Constanţa. Acesta va fi situat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 269. În acest sens, firma a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 5 aprilie, două certificate de urbanism. Este vorba despre certificatele de urbanism nr. 966 şi 967. Documentele presupun „Construire imobil S+P+5e - locuinţe de serviciu cu înălţimea maximă de 20 metri“.
 

Despre Alexio Star Development Sun SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a luat fiinţă în anul 2018 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Alexio Star Development Sun SRL este controlată de Morar Anca, cu 10% din capitalul social, Şufană Ioana, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Ioana Şufană. Potrivit Registrului Comerţului, Ioana Şufană mai este asociat în Io Star Development Sun SRL.
 
Citeşte şi:
 
Parcare pentru Casa Teleorman, fosta proprietate a lui Cristian Darie, ex-vicepreşedinte al CJC. Cine este investitorul (galerie foto + document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii