Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil cu destinația locuințe colective permanente și regim de înălțime P+8 va fi edificat în stațiunea Mamaia. Investitorul este din Capitală. PUZ-ul se află în consultare publică

ro

17 Dec, 2020 00:00 2889 Marime text
 
  • O firmă din București a depus un proiect de Plan Urbanistic Zonal pentru un imobil de opt etaje în stațiunea Mamaia
  • Inițiatorul PUZ-ului aflat în dezbarere publică pe site-ul primăriei Constanța este APX IMMO Property
  • PUZ prevede „construire imobil P+8E+terasa circulabilă cu destinația de locuințe colective”
  • Terenul pe care se va ridica clădirea are o suprafată de 504.00 mp și este grevat de o interdicție temporară de construire, până la aprobarea unui PUD conform legii

O firmă din București a depus un proiect de Plan Urbanistic Zonal pentru un imobil de opt etaje în stațiunea Mamaia, careul 52.
Inițiatorul PUZ-ului aflat în dezbarere publică pe site-ul primăriei Constanța este APX IMMO Property SRL. iar persoanele interesate pot trimite comentarii și observații până la 29.12.2020, prin email:primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa Bulevardul Tomis, nr.51, etaj 1, serviciul strategii urbane sau registratura Primăriei, la centrul de informare cetățeni, din incinta City Park Mall.

Prefecizăm că societatea APX IMMO Property SRL a obținut certificatul de urbanism de la municipalitate în scopul demarării proiectului „Construire imobil P+8E+Terasa circulabilă cu destinația de locuințe colective” încă din 2017.

Terenul pe care se va ridica clădirea are o suprafată de 504.00 mp, vezi secțiunea "documente" și este grevat de o interdicție temporară de construire, până la aprobarea unui PUD conform legii, pentru solicitările care nu se încadrează în reglementările aprobate referitoare la amplasarea construcțiilor față de limitele laterale și posterioare ale terenului.
Facem mențiunea că proprietara terenului este Iulia Cristina Mihart, grevat de sarcini în favoarea S.C. APX Immo Property S.R.L.
 

APX IMMO Property SRL în datele Registrului Comerțului

 
APX IMMO Property SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul în București.
Asociați cu câte 50% din capitalul social sunt Nicoleta Polec și Adrian Alexandrin Polec, acesta din urmă fiind și administratorul firmei care se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare.
Potrivit datelor financiare, în ultimul an fiscal, APX Immo Property a înregistrat un profit de 840.746 lei, dar și datorii de 82.409.996 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii