Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel de trei etaje va „răsări“ în staţiunea Costineşti. Cine este proprietarul (document)

ro

21 Jan, 2019 00:00 2320 Marime text
Elena Nică a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar construirii unui imobil D+P+3E, structură de primire turistică, camere de închiriat - apartamente de închiriat.
 
Construcţia este amplasată în judeţul Constanţa, localitatea Costineşti. Terenul, aflat în intravilanul comunei, are o suprafaţă de 1.518 m din acte şi măsurători cadastrale, fiind proprietatea Elenei Nică. Certificatul de urbanism a fost eliberat de Primăria comunei Costineşti la data de 9 mai 2018.
 
La demisol vor fi amenajate 10 locuri de parcare. Vor fi 28 de apartamente cu o cameră şi două apartamente cu două camere. De asemenea, în curtea imobilului va fi construită şi o piscină, cu locuri de odihnă. Conform documentaţiei, imobilul are ca scop creşterea ofertei de pe piaţa turistică a staţiunii de interes naţional Costineşti, prin varietatea de posibilităţi de cazare. Închirierea se va face pe termen scurt sau mediu.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare de pe portalul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii