Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel cu peste 100 de camere va fi construit în staţiunea Mamaia, în zona Pinguin

ro

28 Mar, 2019 00:00 2490 Marime text
Real Estate Investment SRL anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanţa a unui proiect de ridicare a unui imobil cu funcţiune hotelieră.

Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a declarat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil D+P+5-8E cu destinaţia de Hotel Apartament cu 111 unităţi şi împrejmuire teren”, amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Pinguin.

Terenul are o suprafaţă de 2.292 mp, potrivit actelor de proprietate şi măsurătorilor cadastrale, aparţinând de către societatea Real Estate Investment SRL. Zona unde va răsări noul hotel cuprinde hotelurile Pinguin şi Scandinavia şi vile turistice.
Pentru funcţiunea propusă de hotel-apartament cu 111 unităţi necesarul minim de locuri de parcare este de 50 de locuri, din care 4 locuri de parcare aferente persoanelor cu handicap, iar 5 pentru personal.

Se va amenaja o suprafaţă de 307,37 metri pătraţi de spaţiu verde, care reprezintă 13,41% din suprafaţa totală a terenului.
Real Estate Investment SRL a luat fiinţă în anul 2001, fiind cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Călăraşi. Capitalul social al firmei este de 1.010 lei, cu un număr de 101 părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei.
Asociaţi sunt Diva Star SRL, cu o parte socială, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% şi Iancu Cuşu şi Mirela Cuşu, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49,5%. Administratorul firmei este Iancu Cuşu. Activitatea principală a societăţii constă în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Conform Registrului Comerţului, în anul 2017, firma a avut 1 salariat, cu un profit de 21.242 lei, iar cifra de afaceri a fost de 90.353 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii