Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hostel va fi ridicat în staţiunea Mamaia. Detalii despre investiție

ro

17 Sep, 2019 00:00 1922 Marime text

Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire Imobil D+P+1E - hostel”, amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, b-dul Mamaia nr. 412, titular fiind Buicli Alexandra.   

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din municipiul Constanţa, str. Unirii nr. 23, luni - vineri, între orele 8-13.

Nu este prima intenţie a investitorului de a construi. În 2016, în luna octombrie, constănţeanca Alexandra Buicli urma să ridice în staţiunea Mamaia o vilă turistică, pe bulevardul Mamaia nr. 412. Şi dacă la acel moment investitorul depusese la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa actele pentru obţinerea acordului de mediu necesar începerii lucrărilor la proiectul „Construire imobil S+P+1E cu funcţiunea de vilă turistică, amenajare terasă“, în 2017, pe site-ul APM a fost publicat şi memoriul aceluiaşi proiect.

Conform documentului, amplasamentul este în intravilanul municipiului Constanţa, staţiunea Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 412, jud. Constanţa, terenul având o suprafaţă totală de 347,00 mp. Terenul este proprietatea titularei, conform contractului de vânzare-cumpărare cu încheiere de autentificare nr. 3263/17.08.2011.

Conform Certificatului de urbanism nr. 1349/29.09.2015, emis de Primăria Constanţa, indicatorii maximi admişi pe acest teren sunt POT 40 - 70%. Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, este aceea de vilă turistică, regimul de înălţime propus fiind Sp+P+1E, conform proiectului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii