Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bloc de 11 etaje și unul de 9 Investiție imobiliară a Seaside Estate Company în Mamaia. Detalii (documente)

ro

05 Nov, 2018 00:00 3435 Marime text
Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța, care se va întruni azi, 5 noiembrie, va analiza și două solicitări ale investitorului Seaside Estate Company SRL.
 
Este vorba despre „Solicitare emitere acord consultare publică PUD - construire imobil P+10-11E, stațiunea Mamaia, zona restaurant Dorna, lot 1“ și „Solicitare emitere acord consultare publică PUD - construire imobil P+8-9E, stațiunea Mamaia, zona restaurant Dorna, lot 2“.
 
Solicitarea de emitere a acordului consultare publică PUD - construire imobil P+10-11E, stațiunea Mamaia, zona restaurant Dorna, lot 1 presupune următoarele: amplasamentul în care se află obiectivul studiat este situat în stațiunea Mamaia, zona C, UTR 20 (zona restaurant Dorna), conform P.U.Z. stațiunea Mamaia aprobat prin HCLM nr. 121/24.05.2013. În acest sens, a fost obținut Certificatul de urbanism nr. 3767 din 12.12.2017. Zona este situată între Piațeta Rex și Hotel Apollo - Restaurantul Doina, inclusiv, b-dul Mamaia și Promenada Mamaia. Această zonă cuprinde hotelurile: Minerva, Fati Club de France, Modern, Olt, Central, Palas, Pelican, Golden Tulip, Dorna, Apollo, restaurantele aferente acestora și terenuri de sport.
 
Planul urbanistic de detaliu are ca obiect determinarea condițiilor de amplasare pentru obiectivul: clădire P+10E+11Ep, în funcție de prevederile PUZ-lui stațiunii Mamaia aprobat prin hotărârea Consiliului Local Constanța nr. 121/24.05.2013, precum și de celelalte elemente existente în zonă; retragerile față de limitele laterale și posterioare; accesurile auto și pietonale; conformarea arhitectural-volumetrică. Tema inițială întocmită la solicitarea beneficiarului prevedea realizarea unei clădiri în regim de înălțime de P+10-11 niveluri. Prin obiectivul propus se asigură realizarea unei clădiri de apartamente care, prin forma sa arhitecturala și prin materialele folosite, să constituie o prezență agreabilă în zonă.
 
Solicitarea de emitere a acordului consultare publică PUD - construire imobil P+8-9E presupune următoarele: amplasamentul în care se află obiectivul studiat este situat în stațiunea Mamaia, zona C, UTR 20 (zona restaurant Dorna), conform P.U.Z. stațiunea Mamaia aprobat prin HCLM nr. 121/24.05.2013. A fost obținut Certificatul de urbanism nr. 3766 din 12.12.2017. Planul urbanistic de detaliu are ca obiect determinarea condițiilor de amplasare pentru obiectivul: clădire P+8E+9Ep, în funcție de: prevederile PUZ-lui stațiunii Mamaia aprobat prin hotărârea Consiliului Local Constanța nr.121/24.05.2013, precum și de celelalte elemente existente în zonă; retragerile față de limitele laterale și posterioare; accesurile auto și pietonale; conformarea arhitectural-volumetrică. Tema întocmită la solicitarea beneficiarului prevedea realizarea unei clădiri în regim de înălțime de P+8-9 niveluri având următoarele funcțiuni: spații pentru parcări; spații pentru apartamente; spații anexe; amenajări exterioare, parcaje, alei carosabile, alei pietonale, spații verzi, locuri de joacă pentru copii. Prezenta documentație nu modifică funcțiunile admise conform P.U.Z. Mamaia aprobat prin HCLM nr. 121/24.05.2013. „Prin obiectivul propus se asigură realizarea unei clădiri de apartamente care, prin forma sa  arhitecturală și prin materialele folosite, să constituie o prezentă
agreabilă în zonă“, se precizează în documentația depusă la Primăria Constanța.

Date despre Seaside Estate Company SRL

Înființată în anul 2006, compania are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 352 de lei. Seaside Estate Company SRL este controlată de asociaţi persoane juridice: GKL Engineering LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 66% din capitalul social, și SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social. Coman Marius-Cristian este administratorul firmei, care se ocupă de
lucrări speciale de construcţii.
 
În anul fiscal 2015, societatea a avut zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 111.670 lei. Și în anul fiscal 2016, societatea Seaside Estate Company SRL a avut zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 477.457 lei.
Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariați, cifră de afaceri de zero lei o pierdere de 210.131 lei.
 
Solicitările depuse de Seaside Estate Company SRL la Primăria Constanța pot fi consultate în secțiunea „Documente“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii