Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian şi Zoiţa Grosu modifică proiectul imobilului pe care îl ridică pe bulevardul Mamaia (document)

ro

06 Dec, 2018 00:00 1236 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus un memoriu de prezentare pentru modificarea unui imobil în curs de execuţie de pe bulevardul Mamaia nr. 249 din municipiu.
Astfel, beneficiarul - Traian Grosu, a depus la APM Constanţa un memoriu pentru „modificare proiect în curs de execuţie autorizat cu AC nr.773/21.06.2017 „construire imobil D+P+5E, spaţii comerciale la parter, etaj 1 şi locuinţe colective la etajele 2-5“ prin supraetajare cu un etaj în limita a 20% conform legii 50/1991 cu destinaţia de locuri de depozitare şi uscătoare şi modificare faţade”.
Beneficiarii construcţiei sunt Traian şi Zoiţa Grosu, iar aceştia solicită modificarea proiectului în curs de execuţie privind construirea unui imobil in regim D+P+5E, care va avea spaţii comerciale la parter şi etaj 1, locuinţe colective la etaje 2-5 şi parcare la subsol şi în terenul proprietate, prin supraetajare cu etaj 6 ce va avea funcţiunea de locuri de depozitare şi uscătoare pentru apartamentele de la etajele 2-5 şi modificare faţade.
Vor fi în total 8 apartamente, iar cu cele 6 locuri de la parter şi etaj vor fi 14 locuri de parcare, asigurate în demisol - în sistem Klauss şi pe terenul proprietate din spatele imobilului.
Etajul 6 este propus în suprafaţă de 221,87 mp şi va conţine spaţii precum: casa scării şi casa liftului, hol, 8 uscătorii pentru cele 8 apartamente, astfel încât locatarii să nu-şi usuce rufele în balcoane, spaţii de depozitare pentru apartamente şi spaţiu pentru unităţile exterioare ale instalaţiei de climatizare.
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualia memoriul de prezentare depus la APM Constanţa.
 
Citeşte şi
O nouă investiţie pe bulevardul Mamaia Traian Grosu, demersuri pentru un bloc de cinci etaje. Va avea magazine şi apartamente
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii