Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren de peste o mie de metri pătrați situat în Mamaia, dezmembrat de Orient Construct Decor

ro

11 Feb, 2020 00:00 2085 Marime text

Societatea Orient Construct Decor SRL a obținut de la Primăria Constanța, pe data de 10 februarie, un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 584 - „Dezmembrare imobil în suprafață de 1.124 mp în două loturi - lot 1 - 1.122 mp, lot 2 - 2 mp - teren neconstruibil, conform HGR 525/1996“. Terenul este situat în stațiunea Mamaia, parcare hotel Doina, lot 1, Constanța.
 

Orient Construct Decor SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 250.000 de lei, integral vărsat, este compus din 25.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Orient Construct Decor SRL este controlată de Dinamic Decor SRL, cu 34% din capitalul social, Alina-Simona Turcu - 10% din capitalul social, Eugenia Georgescu - 5% din capitalul social, Dorinel Turcu - 51% din capitalul social. Administratori în firma care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale sunt: Alina-Simona Turcu, Eugenia Georgescu, Dorinel Turcu.


Orient Construct Decor SRL are următoarele punte de lucru: municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanța, zona parcare hotel Doina, stațiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a stațiunii Mamaia); municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 392; municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanța, zona parcare hotel Doina, stațiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a stațiunii Mamaia).


În anul fiscal 2016, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 18.272 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 13181 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariata, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 76.047 lei.
 

Despre Dinamic Decor SRL


Cu sediul social în municipiul Constanța, firma a fost fondată în 2016. Capitalul social subscris, de 10.000 lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Dinamic Decor SRL este controlată de China Construction Development Limited, cu sediul în China, Kong Kong, cu 95% din capitalul social, și Panciu Alina-Mihaela, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de finisare, este Panciu Alina-Mihaela.


În anul fiscal 2016, societatea cu trei salariați a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 3.568 lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: trei salariați, cifră de afaceri de 60.111 lei și o pierdere de 93.355 lei.


Citește și:

Orient Construct Decor SRL, act de urbanism de la Primăria Constanța. Firma va ridica o clădire de opt etaje în Mamaia

Constănțeanul supărat Imobil de opt etaje în stațiunea Mamaia, motiv de nemulțumire

Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Orient Construct Decor SRL

Ce răspuns a primit Orient Construct Decor SRL de la APM Constanța. Este vizată o investiție imobiliară în Mamaia

Bloc de opt etaje pe bulevardul Mamaia. Orient Construct Decor SRL a obținut un act de urbanism de la municipalitate

Primăria Constanța și Orient Construct Decor, un duo de milioane sau cum să construiești un imobil de opt etaje în Mamaia în patru pași!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii