Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitant Eucass SRL Certificat de urbanism pentru intrarea în legalitate a unui bloc de cinci etaje pe strada Steagului

ro

03 Jan, 2016 00:00 3399 Marime text
În ultimele zile ale anului 2015, Primăria Constanța a decis să elibereze certificat de urbanism pentru SC EUCASS SRL.
 
Este vorba despre certificatul de urbansim nr. 4563 din 29/12/2015 cu obiectul „Construire imobil D+P+5e locuințe colective cu spații comerciale la parter intrare în legalitate“. Este vorba despre o investiție de pe strada Steagului nr. 49. Certificatul de urbansim este valabil până pe 29.12.2017.

Despre societatea Eucass SRL

Potrivit datelor Registrului Comerţului, societatea Eucass SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Cpt. Papadopol. Capitalul social subscris este de 11.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 1.100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Iusuf Mahir, născut în 1956, în Cernavodă. Activitatea principală a societăţii, conform codificării  CAEN, este „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Societatea se află în reorganizare judiciară, administrator judiciar fiind numită Victoria SPRL. De-a lungul anilor, societatea Eucass SRL a câştigat mai multe contracte de la Primăria Constanţa şi de la alte instituţii publice. În 2011, societatea a obţinut de la Primăria Constanţa contractul pentru lucrări de reparare, vopsire şi înlocuire a gardului (mic şi mare) de protecţie a spaţiilor verzi. De asemenea, în noiembrie 2012, societatea a obţinut de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa contractul „Modernizarea clădirii sediului administrativ şi clădire ateliere prin recompartimentare şi construire pod circulabil“. 

Citeste si:

Cu lipici la banii publici Societatea Eucass construieşte un bloc de cinci etaje în Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii