Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte o nouă investiţie în cartierul Coiciu? Primăria a eliberat certificatul de urbanism

ro

29 Sep, 2016 00:00 3504 Marime text
O nouă investiţie se pare că va prinde contur în cartierul Coiciu. Pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 14 şi strada Salcâmilor nr. 11 din Constanţa cel mai probabil va urma să se demareze un proiect imobiliar, făcându-se primii paşi pentru degajarea spaţiului existent.
 
Concret, Primăria municipiului Constanţa a eliberat miercuri, 28 septembrie, Certificatul de urbanism nr. 2860 pentru derularea unor lucrări pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 14 şi strada Salcâmilor nr. 11 din Constanţa. Aici, investitorii Nicolae şi Gabriela Duşu, pentru SC DDN Global SRL, vor demara lucrări pentru desfiinţarea imobilelor corp C2, de 208 mp, corpul C3 de birouri, de 186 mp şi anexe. Suprafaţa totală pe care se vor desfăşura lucrările este de 394 mp, potrivit documentului.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Nicolae Duşu este implicat în mai multe societăţi comerciale în judeţul Constanţa, el fiind asociat la SC Romteh SRL, societate radiată, precum şi la Big Universal SRL şi DDN Global SRL, ambele în funcţiune în prezent.
 
Firma DDN Global SRL a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social, potrivit Registrului Comerţului, în municipiul Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 152BIS. Capitalul social al firmei este de 500.000 de lei, integral vărsat în 50.000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare.
Asociat unic al societăţii este Nicolae Duşu, funcţia de administrator fiind deţinută de Dumitru Carapiti. Activitatea principală a societăţii este, conform codificării, „încheierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Societatea DDN Global SRL a primit de la Primăria Constanţa, de-a lungul timpului, contracte pentru realizarea mai multor parcări pe raza oraşului. Acţionarul şi administratorul societăţii fac parte, din 2014, din Consiliul de Supraveghere al SOCEP SA, fiind aleşi pentru un mandat de patru ani, alături de Ion Duşu, Stere Samara şi Ion Stanciu.
 
Citeşte şi
 
Cine face parte din Consiliul de Supraveghere al SOCEP SA

Confort Urban SRL şi SC DDN Global SRL amenajează două parcări noi în Constanţa (galerie foto)
 
Constanţa se îmbogăţeşte cu o nouă parcare. Vezi pe ce stradă!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii