Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se extinde Vivo Mall? Document de urbanism, eliberat de Primăria Constanța

ro

08 Oct, 2021 00:00 4075 Marime text
  • Document de urbanism important, pentru firma care a ridicat Maritimo Shopping Center, la Constanța
  • În prezent, denumirea sa oficială este Vivo Mall
 
Prin Certificatul de Urbanism eliberat de către Primăria Municipiului Constanța, Tripont Invest SRL dorește să elaboreze un PUZ pentru modificări la cunoscutul Vivo Mall.
 
Astfel, prin CU 3080, eliberat la 6 octombrie 2021, Tripont Invest SRL dorește „Elaborare Plan Urbanistic Zonal extindere Mall D+P – construire imobil birouri P+5E și amplasare bariere parcare și panouri publicitare. 24 de luni este valabil documentul emis de municipalitate pentru imobilul situate pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220.
 
Tripont Invest SRL nu este însă o firmă oarecare, ci chiar aceea care a construit cel mai mare centru comercial din Constanţa, Maritimo Shopping Center. Acum se numește Vivo Mall. 
 

Despre Tripont Invest SRL

 
Tripont Invest SRL a fost înființată în anul 2004, cu sediul social în București, Sectorul 1, pe șos. București –Ploiești. Acționari sunt două societăți străine - IMMOEAST Projekt DESPINA Holding GmbH, cu sediul social în Viena, şi de Bloczek Ltd, cu sediul in Nicosia, Cipru. Immoeast a cumpărat în 2010 Polus Center Constanţa şi a deschis mall-ul în 2012, sub denumirea de Maritimo Shopping Center. Administratorii firmei sunt Dinu Fulga, Iordan Mihaela și Mag Iur Richard Bauer. În anul 2020, firma nu a raportat salariați, dar a avut o cifră de afaceri de 39.783.435, cu o pierdere de 45.165.146 lei.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii