Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se desființează imobile deținute de Five-Holding situate pe strada Eliberării din Constanța

ro

20 Jan, 2020 00:00 2906 Marime text

Five-Holding SA, înfiinţată de Gheorghe Oancea (unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre), firmă pe care funcţionează magazinul Brick, continuă demersurile pentru realizarea investiţiei imobiliare de la halta Traian din municipiul Constanţa.


Five-Holding SRL a solicitat şi obţinut, pe data de 17 ianuarie, de la Primăria Constanţa un act de urbanism care se referă la desfiinţarea unor imobile situate strada Eliberării nr. 62 din municipiu. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 204, care constă în următoarele: „Desfiinţare locuinţe corp C1 cu suprafaţa de 2 mp şi corp C3 cu suprafaţa de mp în regim de urgenţă conform Legii nr. 50/1991, republicată“.


Reamintim că Five-Holding SA a solicitat, anul trecut, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu/respingere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire ansamblu blocuri locuinţe colective + spaţii comerciale 2s+P+6e – S+P+9e“. Investiţia imobiliară este amplasată în municipiu Constanţa, strada Eliberării - halta Traian, lot 1.


Five-Holding SA, în datele Registrului Comerţului


Firma a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Five-Holding SA a fost înfiinţată de Gheorghe Oancea, trecut în nefiinţă în anul 2013. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni la purtător. Five-Holding SA este controlată de Cypress Capital Management (Romania) LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social, Oancea Ionuţ, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Rareş, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Oana, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Oancea Alexandru, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social). Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii Five-Holding SA din data de 9.08.2018 a decis revocarea din funcţia de administrator şi membru în Consiliul de Administraţie a lui Gabriel Culea şi a lui Victor Fedul. De asemenea, Adunarea Generală a Acţionarilor i-a numit în funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie, pe o perioadă de patru ani, pe Valentin Ciuceanu şi Oana Olivia Nechita.


Citeşte şi:

Azi este ultima zi când se pot depune observaţii la APM Constanţa privind proiectul imobiliar al Five-Holding SA de la halta Traian

Five-Holding SA vrea să construiască un ansamblu de blocuri şi spaţii comerciale în zona Halta Traian din Constanţa

PUZ-ul iniţiat de Five-Holding pentru teritoriul delimitat de Marvimex şi strada Eliberării, la mâna Comisiei tehnice de urbanism (document)

Ce pun la cale Five-Holding SA, Mobitom SA şi Sigma Trading SA Cartier rezidenţial în zona magazinului Brick, cu blocuri de 11 etaje (document)

Cum va arăta cartierul rezidenţial din zona magazinului Brick? Cui aparţine şi ce paşi sunt de făcut (document)

Cartier rezidenţial în zona magazinului Brick Raportul consultării publicului pentru PUZ-ul iniţiat de Five-Holding SA, Mobitom SA şi Sigma Trading SA, făcut public de Primăria Constanţa (document)

Autorizaţie de demolare pentru Five-Holding SA. Ce a pus la cale firma care deţine magazinul Brick din Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii