Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construieşte pe strada Rubinului din municipiul Constanţa. Smarald Lake Residence va ridica un bloc

ro

21 Jan, 2020 00:00 2984 Marime text

Societatea Smarald Lake Residence SRL, controlată de asociatul unic Gela Gropoşilă, continuă demersurile pentru ridicarea unui hotel pe strada Rubinului nr. 7 din municipiul Constanţa.
 
Pe data de 20 ianuarie, Primăria Constanţa a emis certificatul urbanism nr. 271 – „Construire - imobil S+P+6e cu funcţiune mixtă - hotel cu locuinţe colective“.
 
Reamintim că anul trecut, pe data de 4 noiembrie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 4025, care constă în „Construire hostel D+P+mezanin+6E şi împrejmuire teren, cu încadrarea în regimul maxim de înălţime maxim = 27 metri“. Clădirea va fi ridicată pe strada Rubinului nr 7.
 

Smarald Lake Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2019, Smarald Lake Residence SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gela Gropoşilă este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Potrivit Registrului Comerţului, Gela Gropoşilă mai este asociat în societatea Euro Building Creative SRL.
 
Citeşte şi:
 
Hostel ridicat de Smarald Lake Residence SRL pe strada Rubinului din municipiul Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii