Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarul Citynights vrea ansamblu rezidențial la Corbu!

ro

13 Oct, 2016 00:00 1902 Marime text
Un om de afaceri constănțean dorește să dezvolte un ansamblu rezidențial în comuna Corbu. În acest sens, Laurențiu Cristian Pîrlea, în calitate de reprezentant al proprietarului Virgil Runcan dorește să inițieze un proiect pentru obținerea Planului Urbanistic Zonal privind introducerea unui teren în intravilanul localității și să obțină parcelarea terenului corespunzătoare dezvoltării ansamblului rezidențial.

Aceștia au depus actele necesare în vederea obținerii acordului de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru proiectul „PUZ introducere intravilan (trup izolat), parcelare teren pentru ansamblu rezidențial (locuire, dotări aferente)“, în comunca Corbu, extravilan, sola 113, parcela A575/4, Lot 2.
Potrivit Registrului Comerțului, Virgil Runcan, născut pe 21.03.1976 este asociat la două societăți în județul Constanța: Citynights Design SRL, aflată în funcțiune, și Citynights Media SRL, firmă aflată în lichidare, întrerupere temporară de activitate și radiată.

Societatea Citynights Design SRL a fost înființată în 2007 și are sediul social în Municipiul Constanța, nr. 55. Capitalul social de 200 de lei, împărțit în 20 de părți sociale, este deținut în totalitate de Virgil Runcan, care este și administrator al societății. Conform codificării CAEN, firma Citynights Design SRL se ocupă cu „Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii