Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promoţia lunii iulie Solid House oferă un voucher de cumpărături, de 1.500 de euro, la achiziţia unui apartament în zona Intim din Constanţa

ro

17 Jul, 2019 00:00 2600 Marime text
În luna iulie, compania Solid House vine în întâmpinarea celor care doresc să-şi cumpere un apartament în Solid Residence zona Intim, cu o promoţie irezistibilă. Posibilităţi avantajoase de finanţare, plata în rate la dezvoltator, plată eşalonată, plată integrală cu discount, plata prin credit sunt ofertele companiei Solid House.
 
La contractarea oricărei locuinţe, viitorii clienţi vor beneficia de un cadou de 1.500 de euro constând într-un card de cumpărături din magazinul Carrefour. „Profită de promoţie şi cu un avans de 20% contractează viitoarea ta locuinţă!”, au transmis reprezentanţii companiei Solid House. Locuinţele pot fi achiziţionate şi în rate la dezvoltator, şi prin credit, şi prin plata eşalonată, dar şi integral, caz în care beneficiaţi de un discount.
 
Cei care vor achiziţiona un apartament de la Solid House, vor avea parte de spaţii verzi amenajate, loc de joacă în interiorul complexului, acces pe bază de legitimaţie. Mai exact, este un
complex cu circuit închis, cu gard şi barieră la intrare. Pentru siguranţă, ansamblul va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior. În ceea ce privesc finisajele, acestea pot fi alese de client, dintr-o gama variata de modele şi tipuri de materiale cum ar fi: travertin, gresie, faianţă, parchet. În preţul apartamentului sunt incluse: centrala pe gaz, caloriferele, uşile din lemn la interior, uşa din metal la exterior şi obiectele sanitare. Dezvoltatorul va înfiinţa, la subsol, şi locuri de pacare, cu 20% mai multe decât al apartamentelor construite.
 
 
Reprezentanţii Solid House pot fi contactaţi la numărul de telefon Departamentul de vânzări: 0736.37.37.37 şi 0736.888.999 sau pe emailul: vanzari@solidhouse.ro sau vanzari2@solidhouse.ro.
 
www.solidhouse.ro
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii