Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru blocul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța

ro

29 Oct, 2020 00:00 2961 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru blocul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța pentru imobilul 2S+P+6E, cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial, inclusiv pentru împrejmuire teren și organizare de șantier
  • În fața de consultare publice, mai multe persoane au depus sesizări la Primăria Municipiului Constanța
  • Potrivit PUZ-ului inițiat de investitorul Ștefan Stere, vizează edificarea unui bloc cu șase etaje pe B-dul Mamaia nr. 104-106, lot 2, în zona I.P.J. Constanța, în apropierea plajei 3 Papuci
  • Stere Ștefan este patronul Stejarul SRL


Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru blocul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța, după ce în ultima ședință de Consiliu Local Municipal a fost aprobat PUZ-ul pentru terenul delimitat de strada Patriei, Bulevardul Mamaia, strada Renașterii și țărm Marea Neagră pentru imobilul 2S+P+6E, cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial, inclusiv pentru împrejmuire teren și organizare de șantier.

În fața de consultare publice, mai multe persoane au depus sesizări la Primăria Municipiului Constanța, vezi secțiunea "citește și".

Potrivit PUZ-ului inițiat de investitorul Ștefan Stere, vizează edificarea unui bloc cu șase etaje pe B-dul Mamaia nr. 104-106, lot 2, în zona I.P.J. Constanța, în apropierea plajei 3 Papuci.

Stere Ștefan este patronul Stejarul SRL.
Stere și Sultana Ștefan sunt proprietari ai terenului iar elaboratorul PUZ-ului este biroul individual de arhitectură urbanist Roxana Mărculescu.


Citește și:

PUZ-ul pentru blocul de șase etaje de lângă sediul IPJ Constanța, contestat în faza de consultare publică, intră la vot în ședința de CLM (documente)

Constanța. PUZ-ul inițiat de administratorul societății Stejarul SRL, pentru o investiție P+6E pe strada Patriei, chiar în buza mării, contestat (documente)

Constanța. Proiect imobiliar, cu opt etaje și spații comerciale, desființat de instanța de contencios-administrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii