Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a eliberat certificatul de urbanism pentru Bel Damali SRL, care va ridica un bloc în municipiul Constanța

ro

31 May, 2022 00:00 1292 Marime text
 foto: Pexels
  • Documentul a fost emis pe 30 mai 2022
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Bel Damali SRL, care dorește să investească în municipiul Constanța.
 
Documentul a fost emis pe 30 mai 2022, având numărul 1049, conform registrului, și vizează construirea unui imobil D+P+Mezanin+4E cu funcțiunea locuințe colective și comerț la parter și mezanin și împrejmuire teren întrucât nu se încadrează în nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (regim de înălțime - P+4E). Documentul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că în anul 2020, APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „construire imobil S+P+mezanin+4E cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial la parter și împrejmuire teren cu condiția încadrării în înălțime maxim=20,00m”, amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Nespecificată, zona Campus, Tarla 56, lot 1-4, titular al proiectului fiind Bel Damali SRL prin Pena Laurențiu.
 
Despre Bel Damali SRL
 
Bel Damali SRL este o firmă cu sediul social în județul Constanța, comuna Lumina, pe strada George Enescu. Capitalul social al firmei este de 400 de lei, cu un număr de 40 de părți soiciale, fiecare cu o valoare de 10 lei. Asociați în firmă sunt Laurențiu Pena și George Niță, fiecare cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Ambii au și calitatea de administratori în firmă. În anul 2021, societatea a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 188.992 lei.
 
Conform Confidas.ro, George Niță mai apare în Genuine Concept SRL, Infinity Kateeria SRL și La Gemoda SRL. Laurențiu Pena mai este asociat la Laro Smart Building SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bloc de patru etaje, în zona Campus din Constanța. Cine este investitorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii