Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pizzeria Cin-Cin va avea spaţii de cazare Consilierul judeţean Sorin Mocianu, undă verde de la Decebal Făgădău

ro

22 Mar, 2016 00:00 2797 Marime text


Imobilul în care funcţionează pizzeria şi fast-foodul Cin-Cin, situat pe bulevardul Tomis nr. 41A, afacere administrată de consilierul judeţean Sorin Mocianu, va fi modernizat şi va avea spaţii de cazare!
 
După ce, anul trecut, pe 29 septembrie, SC Cin-Cin SRL a primit de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 3399 pentru „Amenajări interioare şi exterioare pentru schimbare destinaţie imobil D+P+2E+M - alimentaţie publică la parter şi demisol, cazare la etaje şi mansardă“, iată că Sorin Mocianu a obţinut şi autorizaţia de construire.
 
Pe data de 21 martie, municipalitatea a emis Autorizaţia de construire nr. 477 cu obiectul „Amenajări interioare și exterioare pentru schimbare destinație imobil D+P+2E+M - alimentație publică la parter și demisol, cazare la etaje și mansardă, amplasare pergolă“, pentru imobilul situat pe bulevardul Tomis nr. 41A. Actul este valabil până pe 21 martie 2017.

„La etaj, acolo unde acum funcţionează restaurantul, vor fi amenajate spaţii de cazare. Vom demara lucrările de recompartimentare a spaţiului, cel mai probabil la primăvară“, declara, anul trecut, consilierul judeţean Sorin Mocianu, administratorul societăţii Cin-Cin SRL.

Despre Cin-Cin SRL

Asociat unic al SC Cin-Cin SRL este Hristu Mocianu, născut pe 26.04.1949, în Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea, tatăl consilierului judeţean Sorin Mocianu. Firma a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 28. Capitalul social subscris este de 1.503.420 de lei, integral vărsat, compus din 150.342 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Administratorii societăţii, a cărei activitate vizează domeniul „restaurante“, sunt Sorin Mocianu, născut pe 3.07.1980, în Constanţa, şi Hristu Mocianu. În anul 2013, societatea, cu 43 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri netă de 1.738.648 de lei şi un profit brut de 19.465 de lei.
 
Firma Cin-Cin este proprietara clădirii ridicate în apropierea Geamiei „Hunkiar“, imobil ce a stârnit multe discuţii şi care, de asemenea, a iscat un adevărat război în instanţă. Suprafaţa totală a terenului este de 200,60 de metri pătraţi.

Citeşte şi

Cin-Cin se transformă Va avea şi camere de cazare, şi spaţii de alimentaţie publică

Povestea Cin-Cin Cu ce preţ a ajuns Mocianu proprietar pe pământul Primăriei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii