Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piaţa imobiliară din zona Campusului Universităţii, în continuă dezvoltare. O firmă solicită un nou aviz de mediu (document)

ro

26 Jul, 2018 00:00 2113 Marime text
Societăţile SC City Imob Proiect SRL şi SC Laelia Dream Residence SRL au solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului aviz de mediu pentru „Construire imobil S+P+3E cu spaţii de parcare şi spaţii anexe locuinţelor la demisol, locuinţe colective la parter şi etajele 1-3, împrejmuire lot şi organizare şantier“.
 
Imobilul va fi construit în municipiul Constanţa, în zona Campusului Universitar. Pe amplasamentul menţionat se propune ridicarea unei construcţii cu demisol, parter şi trei etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective, cu spaţii anexă şi parcare la demisol şi apartamente la parter şi la etajele 1-3. Funcţiunea dominantă a clădirii este aceea de locuinţe colective (apartamente) care se vor realiza la parter şi la etajele clădirii. La demisolul parţial se vor realiza spaţii anexă locuinţelor - boxe, care vor fi folosite ca zone pentru uscarea rufelor sau pentru depozitarea bicicletelor şi a cărucioarelor. În zona de demisol liber, se vor realiza parcajele necesare clădirii.
 
Terenul cu suprafaţa de 1.250 de metri pătraţi este deţinut în cotă indiviză de către SC City Imob Proiect SRL şi SC Laelia Dream Residence. Potrivit legislaţiei, este necesară asigurarea a 29 de locuri de parcare, însă proiectantul va asigura 31, dintre care 15 acoperite de planşeul cotei zero. Calea principală de acces este strada Safirului, de unde se realizează atât accesul auto la parcarea din interiorul proprietăţii, cât şi accesul pietonal.
 

City Imob Proiect SRL, în datele Registrului Comerţului  

 
Înfiinţată în anul 2014, City Imob Proiect SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Mihai Dragoş Gârbă este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 9.105 lei.
 

Despre Laelia Dream Residence SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Laelia Dream Residence SRL a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Turchian Şerpedin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 5.494 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta memoriul de prezentare necesar emiterii acordului d
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii