Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piaţa imobiliară din Constanţa, în creştere Bloc de trei etaje, ridicat de Stely Metal SRL pe strada Liviu Rebreanu

ro

10 Mar, 2018 00:00 3242 Marime text
SC Stely Metal SRL, controlată de asociatul unic Mihai Carabaş, construieşte un imobil pe strada Liviu Rebreanu nr. 39 din municipiul Constanţa.
 
Municipiul Constanţa a emis, pe data de 9 martie, Autorizaţia de construire nr. 269, care constă în „Construire imobil P+3e locuinţe colective - 32 de apartamente, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Viitorul bloc va dispune de 39 de locuri de parcare în incinta proprietăţii.
 

Despre Stely Metal SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Stely Metal SRL a fost înfiinţată în anul 1994. Sediul social este în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 630.000 de lei, integral vărsat, este compus din 63 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10.000 de lei. Mihai Carabaş este asociat unic şi administrator.
 
Stely Metal SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea strugurilor; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană, prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea uleiurilor şi grăsimilor; comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne; comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile; servicii de mutare; depozitări; manipulări; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 1, (hala C1, C2, C3, birouri, teren platformă betonată); municipiul Constanţa, strada Eliberării nr. 2L; comuna Cogealac, Complex Zootehnic (ferma nr. 2), lotul 1.
 
În anul fiscal 2014, societatea a avut 13 salariaţi, o cifră de afaceri de 1.926.208 lei şi un profit de 692.073 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut 12 salariaţi, cifră de afaceri de 3.481.627 de lei şi profit de 1.335.856 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: opt salariaţi, cifră de afaceri netă de 4.341.023 lei şi profit de 1.678.999 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii