Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensiune ecologică pentru pescuit pe malul lacului Siutghiol, supraetajată de Litoral Sun Tour

ro

08 Feb, 2018 00:00 3619 Marime text
Societatea Litoral Sun Tour SRL intenţionează să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru proiectul privind supraetajarea unei pensiuni. Mai exact, este vorba despre proiectul „Supraetajare pensiune ecologică pentru pescuit pe malul lacului Siutghiol, autorizată cu AC 58/13.02.2015 cu două etaje, de la P+2 la P+4 etaje“. Investiţia este realizată în oraşul Năvodari.
 

Litoral Sun Tour SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 1.600 de lei, integral vărsat, este compus din 160 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt: Alin Ion Echimescu, născut pe 2.03.1980, în Medgidia, cu 60% din capitalul social, şi Elena Pocora, născută pe 10.05.1977, în Medgidia, cu 40% din capitalul social. Alin Ion Echimescu este administratorul firmei, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
 
Activităţi secundare constau în: pescuitul maritim, pescuitul în ape dulci; acvacultura maritimă;
acvacultura în ape dulci; fabricarea de obiecte sanitare din ceramică; fabricarea izolatorilor şi a pieselor izolante din ceramică; fabricarea altor produse tehnice din ceramică; tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei; fabricarea de produse abrazive; fabricarea de motoare şi turbine (cu excepţia celor pentru avioane, autovehicule şi motociclete); fabricarea de motoare hidraulice; distribuţia energiei electrice; comercializarea energiei electrice; dezvoltare (promovare) imobiliară; lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice; lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii; alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.; comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone); comerţ cu alte autovehicule; comerţ cu ridicata al metalelor şi al minereurilor metalice; comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare; comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse; transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere; restaurante; activităţi de servicii suport combinate; activităţi generale de curăţenie a clădirilor; activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole); activităţi de creaţie artistică; activităţi de gestionare a sălilor de spectacole şi altele.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: Năvodari, strada D12 nr. FN, lot 11 + lot 12 + lot 14; Năvodari, sector de plaja Năvodari II, subsector 12.
 
În anul fiscal 20014, firma a avut zero salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 69.823 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, societatea a avut un salariat, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: doi salariaţi, cifră de afaceri de 248.947 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:

Sectoare de plajă din Năvodari scoase la licitaţie de ABADL pe 10 iunie, adjudecate de firme nou-înfiinţate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii