Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe un teren cumpărat de la Primăria Constanţa Încă un spaţiu de cazare propus să se înalţe în zona Cazino Mamaia

ro

14 Mar, 2016 00:00 3685 Marime text
 

În urmă cu aproape cinci ani, SC Nova Company SRL înainta Primăriei municipiului Constanţa cererea de cumpărare 73985/2011 pentru un teren de 146 mp din zona Cazinoului Mamaia - terasa 28. Terenul făcea parte din domeniul privat al municipiului şi era adiacent proprietăţii solicitantului, teren deţinut din 2007.
În octombrie 2014, aceeaşi Nova Company obţinea un certificat de urbanism pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu în vederea extinderii şi supraetajării unui spaţiu comercial P+M în P+1-2E şi schimbării destinaţiei în imobil cu funcţiunea de cazare.
 
Elaboratorul - Dali-Proiect SRL - a terminat de făcut măsurătorile şi socotelile, astfel că Nova Company aşteaptă acum opinii şi sugestii de la constănţeni. Planul Urbanistic de Detaliu -extindere şi supraetajare spaţiu comercial P+M în P+1E+2E şi schimbare a destinaţiei în imobil cu funcţiunea de cazare - a fost lansat spre dezbatere pe site-ul Primăriei Constanţa de iniţiator, Nova Company SRL. Documentele pot fi consultate la sediul Primăriei Constanţa, camera 212, până la 26 martie.


 
Extinderea imobilului propusă de Nova Company prevede mărirea pe verticală a construcţiei, cu până la două etaje, dar şi amenajarea unor locuri de parcare, care urmează a fi închiriate de Nova Comapny.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Nova Company SRL are sediul pe strada Dragoslavelor nr. 27 şi se ocupă de „comerţul cu amănuntul“. Unic asociat şi administrator al firmei este, încă de la înfiinţare, Iana Bajdechi, din Cobadin. Femeia nu mai apare ca fiind implicată în alte afaceri.
 
Firma a încheiat 2014, ca de altfel toţi anii din 2008 şi până acum, pe pierderi. La o cifră de afaceri de 223.198 de lei, a avut pierderi de 119.102 lei, având numai cinci salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii