Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe strada Atelierelor din municipiul Constanţa va apărea un bloc cu patru etaje. Cine este investitorul

ro

07 Mar, 2018 00:00 4363 Marime text
Piaţa imobiliară este în expansiune în municipiul Constanţa. Pe strada Atelierelor va fi ridicat un imobil de patru etaje, cu destinaţia de locuinţe şi spaţii comerciale la parter.
 
Societatea Biodam SRL a primit, pe data de 6 martie, Certificatul de urbanism nr. 678, pentru „Construire Imobil S+P+4e cu parcare la subsol, spaţiu comercial la parter, locuinţe colective la etajele 1-4, împrejmuire lot şi organizarea execuţiei lucrărilor“, amplasat pe strada Atelierelor nr. 8 - 8 bis - 10.
 

Biodam SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în comuna Baia, judeţul Tulcea, Biodam SRL a luat fiinţă în anul 2006. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 150.400 de lei, integral vărsat, este compus din 15.040 de lei. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gigi Uda, născut pe 7.02.1979, în Babadag, judeţul Tulcea, este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.
 
Activităţile secundare constau în următoarele: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; creşterea porcinelor;
creşterea păsărilor; creşterea altor animale; activităţi auxiliare pentru producţia vegetală; prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre;
fabricarea produselor de morărit; fabricarea amidonului şi a produselor din amidon; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie; distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice; fabricarea vinurilor din struguri; comerţ cu ridicata al băuturilor; comerţ cu ridicata al produselor din tutun; comerţ cu ridicata al zahărului, ciocolatei şi produselor zaharoase; comerţ cu ridicata cu cafea, ceai, cacao şi condimente; comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte; comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun; transporturi cu taxiuri; activităţi de servicii anexe transportului pe apă; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; restaurante; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente de transport aerian; alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică şi altele.
 
Biodam SRL are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Olteniei nr. 31; comuna Baia, strada Republicii nr. 3 bis, judeţul Tulcea; municipiul Constanţa, strada Griviţei nr. 40; Bucureşti, strada Matei Basarab nr. 91.
 
În anul fiscal 2014, societatea a avut patru salariaţi, o cifră de afaceri de 63.839.425 de lei şi un profit de 2.897.381 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 37.880.569 de lei şi un profit de 1.472.939 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariaţi, cifră de afaceri de 31.695.396 de lei şi profit de 485.748 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii