Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe strada A.D. Xenopol din Constanţa Sediul firmei afaceristului Cartoafă, Nacon SRL, devine bloc de locuinţe cu patru etaje

ro

14 Nov, 2015 00:00 3499 Marime text
Omul de afaceri Marian Cartoafă va ridica un bloc de patru etaje pe strada A.D Xenopol numărul opt. Aici funcţionează în prezent chiar sediul social al firmei Nacon SRL, cea care a obţinut recent certificat de urbanism de la Primăria Constanţa pentru ridicarea unui imobil D+P+4E cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Nacon SRL, înfiinţată în anul 1993, îi are ca asociaţi pe Margareta Constanţa Cartoafă (1%) şi Marian Mihai Cartoafă (99%), ultimul fiind şi administratorul firmei.
 
În anul 2011, ZIUA de Constanţa nota că afaceristului Mihai Marian Cartoafă i-a fost spartă casa de mai mulţi indivizi. Hoţii au reuşit să fure bijuterii şi alte bunuri în valoare de 50.000 de lei.
 
Lucrătorii Secţiei 1 de Poliţie Constanţa erau anunţaţi atunci că un grup de indivizi au intrat într-un imobil situat pe strada Nicolae Grigorescu, însă au fugit când au dat nas în nas cu proprietarii. La scurt timp după ce au fost sesizaţi poliţiştii, mai mulţi cetăţeni au reuşit să-l imobilizeze pe Sinan Lapte, de 28 de ani, din Hârşova, asupra sa fiind găsite trei mănuşi din material textil. „În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că patru persoane au pătruns în locuinţa menţionată, iar datorită sistemului de alarmă care s-a declanşat şi a alertat proprietarul, care a sosit la faţa locului, suspecţii au părăsit imobilul, reuşind să sustragă bunuri (bijuterii şi alte bunuri) în valoare de 50.000 de lei. Pe parcursul cercetărilor efectuate, în baza probatoriului administrat până la acest moment, faţă de Sinan Lapte a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare, pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat“, au declarat atunci oficialii Poliţiei Judeţului Constanţa.
 
Casa „vizitată“ de hoţi aparţine afaceristului Mihai Marian Cartoafă, din Constanţa, cel care administrează şi în prezent societatea comercială Nacon SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, pe strada A.D. Xenopol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii