Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul hotelului by Tony vrea să-și supraetajeze imobilul din stațiunea Mamaia (DOCUMENTE)

ro

28 Dec, 2021 00:00 2690 Marime text
  • Afaceristul Messerschmidt Sofrone, patronul Hotel by Tony a elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu prin care intenționează să își supraetajeze hotelul pe care îl deține în stațiunea Mamaia
  • Proiectul s-a aflat și pe masa Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism, iar acum a fost lansat în consultare publică
  • Constănțenii pot depune observații asupra Planului Urbanistic de Detaliu pentru supraetajarea cu încă un nivel imobilului P+2E, aflat în Mamaia, zona C, în apropierea hotelului Iaki până pe 07.01.2022

 
Municipalitatea a lansat în consultare anunțul asupra propunerilor preliminare pentru Planul Urbanistic de Detaliu pentru supraetajare cu un nivel al imobilului existent P+2E, situat în stațiunea Mamaia, zona C, subzona I, hotel By Tony.

Beneficiarul PUD-ului este Sofrone Messerschmidt iar elaboratorul Planului Urbanstic – architect Alinta Isacov – birou individual de arhitectură, vezi secțiunea „documente”.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile online pe site-ul primăriei Constanța către Serviciul Planificare Urbană și Mediu, în perioada 23.12.2021- 07.01.2022.

Observațiile pot fi transmise prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro; prin poștă la adresa Primăria Municipiului Constanța- Bd. Tomis nr. 51, etaj 1, Serviciul Planificare Urbana și Mediu sau depuse la registratura Primăriei de la Centrul de Informare Cetățeni din incinta City Park Mall.
Comunicarea rezultatelor se va realiza în perioada - 08.01.2022 - 17.01.2022.

Facem mențiunea că PUD - supraetajare cu un nivel imobil P+2E - Hotel By Tony, Stațiunea Mamaia, zona C, investitor Messerschmidt Sofrone - etapa demarare consultare publică s-a aflat și pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din 19.11.2021.
 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Undă verde de la Mediu pentru viitoarele blocuri de patru și șase etaje, din zona Boreal

PUZ-ul inițiat de VMB Lux-Sonor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism și amenajarea teritoriului
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii