Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare nouă, în zona restaurantului Dorna. Iată cine este investitorul!

ro

16 Jan, 2018 00:00 2137 Marime text
SC Seaside Estate Company SRL, prin Marius Cristian Coman, a obţinut, pe data de 15 ianuarie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 16. Potrivit documentului, în zona restaurantului Dorna din Mamaia va fi amenajată o parcare cu acces din lotul cu număr cadastral nr. 205835. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că, anul trecut, SC Seaside Estate Company SRL a obţinut două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa.
Certificatul de urbanism nr. 3766 constă în „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+8-9e cu parcare la parter și apartamente de locuit la etaje“. Cel de-al doilea, cu numărul 3767, constă în „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil P+10-11e cu parcare la parter și apartamente de locuit la etaje“. În cele două certificate emise de autoritatea publică locală nu sunt precizate adresele viitoarelor investiţii. Ambele acte sunt valabile 24 de luni.
 

Date despre Seaside Estate Company SRL

Seaside Estate Company SRL a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 352 de lei. Seaside Estate Company SRL este controlată de GKL Engineering LTD, cu sediul social în Seychelles, cu 66% din capitalul social, şi SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social. Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care execută lucrări speciale de construcţii.

  Citește și:
 
Seaside Estate Company SRL, două acte de la municipalitate. Sunt vizate două blocuri de nouă şi 11 etaje

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Nitalexil SRL. Va ridica un imobil în zona Teatrului de Vară din Mamaia

Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii