Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parc industrial modern, în proximitatea Portului Constanţa, dezvoltat de Global Vision

ro

23 Aug, 2018 00:00 2401 Marime text

Global Vision SRL, cel mai mare dezvoltator imobiliar independent din România specializat în parcuri industriale se implică în dezvoltarea economică a regiunii Constanţa. Un nou proiect va fi transpus în dezvoltarea unui parc industrial modern, în proximitatea Portului Constanţa, pe o suprafaţă de peste 100 de hectare. Prin acest proiect, primul pe care îl implementează în Regiunea de Sud-Est, Global Vision aduce în economia regională soluţii imobiliare integrate de ultimă generaţie, verificate în cele peste 60 de parteneriate derulate în România.

„Fiecare proiect al nostru se transformă, de 14 ani, într-un parteneriat win-win, în care oferim servicii integrate pe tot ciclul de viaţă al unei clădiri. Ne îmbunătăţim continuu calitatea serviciilor, suntem conectaţi la cele mai noi tendinţe şi tehnologii ale pieţei imobiliare. Introducem, în fiecare proiect finalizat, eleganţa şi rafinamentul care oferă plus valoare afacerilor clienţilor noştri. Pe termen lung, ne dorim ca marca Global Vision să devină un nume cunoscut la nivel internaţional şi lucrăm, în această direcţie, prin dezvoltarea câtorva proiecte regionale, iar pe termen mediu compania noastră să fie prima alegere ca resursă imobiliară pentru investiţiile pe scară medie şi largă”, a declarat, la finalul prezentării noului proiect, Sorin Preda, CEO al Global Vision. Astfel, antreprenorii constănţeni vor avea oportunitatea de a-şi derula afacerile în centrul unui nod intermodal, utilat complet cu spaţii industriale, logistice şi de depozitare generoase, cu birouri şi spaţii comerciale şi de servicii, aflat la confluenţa a 3 mari Coridoare pan-europene: Coridorul IV (Europa de Vest şi de Est), Coridorul VII (Dunăre) şi Coridorul IX (Nordul şi Sudul Europei).

Global Vision SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2004, societatea are sediul social în Bucureşti,  Şoseaua Fabrica de glucoză. Capitalul social subscris de 10.000 lei,  integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Sorin Mihai Preda este asociat unic şi  administrator al firmei care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.  Firma are următoarele puncte de lucru: satul Izvorani, comuna Ciolpani, Tarla 64, Parcela 545/4, nr. cadastral 14, judeţul Ilfov; Bucureşti, Şoseaua Fabrica de glucoză nr. 9B. În anul fiscal 2015, firma cu 7 salariaţi a declarat o cifră de afaceri 4.042.341 lei şi profit 502.367 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 3 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.256.336 lei şi un profit de 1.112.409 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de 3.448.155 lei şi un profit de 2.045.278 lei.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii