Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parc de distracții la Neptun! Răspuns primit de Mera Resort de la APM Constanța

ro

29 May, 2021 00:00 2950 Marime text
 
  • APM Constanța a transmis răspunsul către Mera Resort
  • Este vorba de investiția privind parcul de distracție din Neptun
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proeictul societății Mera Resort SRL.
 
Autoritatea a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul : „Parc de distracții – stațiunea Neptun – spații comerciale - zona II, ”, amplasat in municipiul Mangalia, parcela V428+V430+VN432+VN442+VN 436+VN446 LOT 1+ VN434+ DE429+ DE431+ DE441+ DE440+ DE435+ DE433 LOT1, LOT 2, județul Constanța.
 
Titular al proiectului este Mera Resort SRL. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecția mediului și la adresa de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Conform documentației depusă, imobilul este identificat cu nr cadastral 111885 cu o suprafață totală de 64.177mp, amplasat în Mangalia, jud. Constanța.
 
Pentru acest proiect s-a obținut Certificatul de urbanism nr. 431 / 23.07.2020  eliberat de Primăria Municipiului Mangalia, jud. Constanța și se vor respecta toate prevederile acestuia.
 
Prin realizarea obiectivului de investiţie s-a urmărit  o reabilitare a zonei, în momentul de față fiind insuficient utilizată, creşterea potenţialului economic, precum şi din punct de vedere al peisajului care s-a transformat în proiect într-un punct de atracție pentru turiști. Valoarea investiției este de 1.665.650 lei.
 

Împărțirea spațiului


Corpul C1 este un ansamblu de magazine, împărțit în C1A, C1B și C1C.  Fiecare din corpuri are la rândul lui câte 2 magazine, cu zona de expunere și zonă depozitare și cabine probe, și un grup sanitar pentru personal.
 
Corpul C2  este un ansamblu de restaurante, împărțit în C2A, C2B si C2C
Corpul C2B este format din două rastaurante (de câte max 88 persoane în interior), separate cu un rost și perete antifoc. Peste acesta este amenajată o terasă circulabilă, amenajată cu pergole din lemn și materiale ușoare. Accesul la această terasă se realizează pe o scară metalică exterioară.
 Corpurile C2A si C2C conțin câte un restaurant (de câte max 50 persoane în interior).
Fiecare din restaurante conțin zona de sală de mese, zona bucăatarie și vestiare și grupuri sanitare personal precum grupuri sanitare pentru clienți.
În față și pe terasele laterale ale corpurilor se vor amplasa mese exterioare.
 
 Corpul C3  este un ansamblu de magazine, împărțit în C3A, C3B si C3C. Fiecare din corpuri are la rândul lui câte 2 magazine, cu zonă de expunere și zonă depozitare și cabine probe, și un grup sanitar pentru personal.
 
Corpul C4  este un ansamblu de restaurante, împărțit in C4A si C4B
Fiecare din acestea este format din un restaurant (de câte max 88 persoane în interior) și  conțin zonă de sală de mese, zonă bucătarie și vestiare și grupuri sanitare personal precum grupuri sanitare pentru clienți. În față și pe terasele laterale ale corpurilor se vor amplasa mese exterioare.
Corpul C5  este un ansablu de restaurante, împărțit în C5A, C5B
Corpul C5A este format din două rastaurante (de câte max 88 persoane în interior), separate cu un rost și perete antifoc. 
Fiecare din restaurante conțin zonă de sală de mese, zonă bucătărie și vestiare și grupuri sanitare personal precum grupuri sanitare pentru clienți.
Corpul C5B conține câte două spații cafenea / cofetărie, cu grup sanitar clienți și vestiare și GS personal, o zona preparare, și zonă servire.
În față și pe terasele laterale ale corpurilor se vor amplasa mese exterioare.
 
Corpul C6 este un corp  amenajat pentru  funcționarea scenei din piațetă. Acesta conține vestiare, grupuri sanitare artiști, spații depozitare.
 

Despre Mera Resort SRL

 
Societata a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în orașul Mioveni, pe strada Depozitelor. Capitalul social este de 10.000 de lei, cu un număr de 1.000 de părți sociale. Mariana Movileanu este asociat cu 20% participare la capitalul social și Nicolae Movileanu cu 80% cotă parte. Ambii au calitatea de administrator. Activitatea principală, conform codului CAEN, este reprezentată de „Hoteluri și alte facilități de cazare”.
 
În anul 2019, firma a raportat 37 de salariați, cu o cifră de afaceri de 5.094.678 lei, cu un profit de 1.094.323 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

O societate din Mioveni doreşte construirea unui resort turistic în municipiul Mangalia (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii