Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt blocuri cu patru etaje şi 109 cu un etaj sau două Westhouse Group SRL vrea un ansamblu rezidenţial pe malul lacului Siutghiol

ro

03 Oct, 2016 00:00 5077 Marime text
 

Westhouse Group SRL intenţionează să construiască, la Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, un ansamblu rezidenţial compus din imobile cu regim de înălţime parter şi patru etaje, dar şi locuinţe individuale, cu P+1E sau P+2E. De asemenea, ansamblul mai include o grădiniţă cu parter şi etaj, dar şi un spaţiu de alimentaţie publică, cu parter şi două etaje. Este vorba despre proiectul rezidenţial Ovidiu Lakeside Residence, pe malul lacului Siutghiol.
 
În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „PUZ - amplasare ansamblu rezidenţial cu locuinţe unifamiliale P+1E, P+2E, şi/sau colective P+4E, învăţământ P+1E, alimentaţie publică cu cazare P+2E, comerţ şi servicii“. Prezenta documentaţie are ca obiect demonstrarea oportunităţii realizării Planului Urbanistic Zonal şi Regulamentului de Urbanism pentru zona de Sud (Ovidiu Sud) a oraşului Ovidiu, în vederea lotizării terenului aflat în proprietatea privată a persoanelor fizice sau juridice.
 
Accesul la noua zonă lotizată se propune a se realiza din Drumul Naţional 2A, ce limitează terenul studiat spre vest, din DE 596 pe latura de sud şi din latura de nord prin strada G. Terenul pe care se va ridica acest cartier este situat în sudul oraşului Ovidiu şi are o suprafaţă totală de 83.528 mp. Corespunzător diferitelor zone funcţionale, s-a stabilit următorul regim maxim de înălţime: locuinţe colective - parter + patru etaje; locuinţe individuale - parter + un etaj, parter + două etaje; grădiniţă - parter + un etaj; alimentaţie publică cu cazare - parter + două etaje. Potrivit proiectului depus la APM Constanţa, vor fi construite opt imobile P+4 E, 109 imobile P+1E - P+2E, o grădiniţă cu spaţii de joacă pentru copii, cu regim de înălţime P+1E, o clădire alimentaţie publică, cu regim de înălţime P+2E.

Despre Westhouse Group SRL

Cu sediul social în Constanţa, bulevardul Mamaia, firma a fost înfiinţată în 2005. Capitalul social subscris: 193.920.430 de lei, integral vărsat, compus din 19.392.043 de părţi sociale. Asociat unic este Romreal Ltd, cu sediul social în Insulele Bermude, Hamilton HM 12. Persoane împuternicite sunt: Kjetil Gronskag - preşedinte Consiliu De Administraţie, născut pe 28.03.1964, în Kristiansund, Norvegia, Cristea Adrian -  membru în CA, născut pe 25.06.1961, în Medgidia, Constanţa. Westhouse Group SRL se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară”. În anul 2015, firma cu patru salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri netă de 320.620 de lei şi un profit net de zero lei.
 
Romreal, societatea-mamă a Westhouse-ului, are, potrivit site-ului firmei, mai multe terenuri în Constanţa, Ovidiu şi Bucureşti.
 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii